Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Knihy
  3. nové
  4. výživa, vitamíny
  5. Janišová Jolana: Jídla Světla - Kuchařka pro život, 2. vydání

Janišová Jolana: Jídla Světla - Kuchařka pro život, 2. vydání

Recepty pro ty, kteří nechtějí zatěžovat své tělo "těžkou" stravou a chtějí se přesunout blíže ke stravě "světelné", povznášející duši. ( 318 str. V4) (vydání Jolana Janišová 2019)

Žít zdravým životním stylem není možné bez přirozené živé stravy a správného pitného režimu. Jolana Janišová se ve své knize Jídla Světla nepodílí pou... celý popis
Dostupnost
nová - máme 5 ks
Doporučená cena:
399,00 Kč
369,00 Kč
335,45 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:AL124
EAN kód:9788090768499
Nakladatel:Jolana Janišová
Autor:Ja
Aura:3:3:3
Barva:ze
Hlídat cenu / dostupnost
  • Bližší informace
  • Komentáře 0
  • Janišová Jolana: Jídla Světla - Kuchařka pro život, 2. vydání
    Janišová Jolana: Jídla Světla - Kuchařka pro život, 2. vydání
    nová - máme 5 ks
    369,00 Kč
    335,45 Kč bez DPH
  • ks
Bližší informace
Žít zdravým životním stylem není možné bez přirozené živé stravy a správného pitného režimu. Jolana Janišová se ve své knize Jídla Světla nepodílí pouze na řešení tohoto složitého problému, ale ukazuje i na nové, ještě složitější problémy, a také upozorňuje společnost, že každý člověk konzumuje energeticky mrtvé potraviny. Energeticky mrtvé potraviny nemají informačně-energetickou bariéru, proto do nich volně pronikají a spojují se s nimi biopatogenní, neidentické, nepřírodní, necharakteristické, technogenní, antiduchovní a jiné podobné informačně-energetické hmoty. Systematická konzumace takovýchto potravin způsobuje zdravotní, psychické, psychosomatické, psychovegetativní, růstové a vývojové problémy. Dnes není známo, za jakých podmínek se potraviny stávají energeticky mrtvými a jak tomu zabránit. Dosáhnout ambiciózního cíle knihy ve smyslu zdravý duch prostřednictvím zdravého jídla a zdravého pitného režimu může autorka Jolana Janišová pokud bude v budoucích vydáních knihy stravování vysvětleno z pozice eniologie potravin. Je to velký úkol, neznámé téma, jehož poznání přinese nové možnosti v přirozeném, zdravém, informačně-energeticky čistém, živém a uzdravujícím stravování...

(z předmluvy Anatoliye Vasylchuka)Půsty, ano či ne?

Má osobní zkušenost s půsty je docela bohatá. Neb jsem kdysi zkoušela, co mé tělo vydrží. S odstupem času a nabytou moudrostí dnes s nadhledem přiznávám, že jsem hazardovala se svým zdravím. Vyzkoušela jsem jak jednodenní půsty, tak i několika denní či týdenní. Jsem vděčná, že mé tělo vše vydrželo. Dnes již vím, že je třeba vždy rozlišovat, v jakém rozpoložení se člověk nachází, jakou rodinnou a pracovní zátěží prochází, v jakém období se rozhoduje, jaký je jeho zdravotní stav a cíl půstu. Je třeba veškeré okolnosti sepsat a pak se rozhodovat.

Nejzdravější je 12 hodinový polo-půst, který můžete dělat každý den. Nejíst od večeře 12 hodin do své snídaně. To je pro naše těla nejzdravější varianta. Tento polo-půst můžete protáhnout v teplých měsících až na 16 hodin. Také je vhodné po tomto tréninku nejíst celý den pouze jeden krát týdně v teplém období. Takto si ozdravíte a občerstvíte celé tělo. V zimním období buďte na sebe opatrní, neb není dobré se takto ochlazovat. V chladném a zimním období je třeba se zahřívat a to počínaje snídaní. Rozlišujme, kde žijeme a své individuální potřeby. "Naciťme se" správně. Je to to nejdůležitější v našem životě, protože od toho se nám odvíjí další souvislosti, které můžeme a nemusíme vnímat. Záleží na každém z nás. Co jednomu dělá dobře, druhému může ublížit.

Rozhodně mějte na paměti, že: nízkosacharidové, bezsacharidové diety a přerušované i hlavně dlouhodobé půsty způsobují masivní ztráty sodíku a vody z ledvin a zvyšují naše potřebu soli. Navíc potřebujete nevyhnutelně hořčík. Pokud na to nebudete připraveni a nezohledníte tento fakt, tak zkolabujete a můžete si takto vyrobit nepříjemné nemoci vycházející z narušeného metabolismu, který má vliv na veškeré funkce v těle.

Dlouhodobé půsty - více jak jeden den, nedoporučuji nikomu. Má rada je, pokud máte důvod pro půst více denní či týdenní a déle, tak pouze s dohledem zkušeného odborníka - lékaře. Tento člověk by měl mít také znalosti o správné technice dýchání, práci s energiemi a myslí a měl by vás vést komplexně a efektivně bez újmy na vašem zdraví.

(str. 257)

Zboží zařazeno v kategoriích
E-novinky jednou za 14 dnů
při zájmu o zasílání novinek vložte prosím Váš e-mail
Neváhejte se zeptat:
Po-Pá 10-18
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz