Srpnová sleva 50 % na antikvární knihy je aktivní.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Poslední články
01.08.2022
Nové dodávky knih k 1. 8. 2022
Nové dodávky k 1. 8. 2022: doplnili jsme zásoby knihy Jaromíra Meda "Tajemství zázraků nevědomí" o archetypech ve snech; k dispozici je i starší kn... číst celé
12.07.2022
Slosování o "Třináctou komnatu" podruhé
Jak jsme slíbili, proběhlo ještě druhé slosování o hru "Třináctá komnata". Výhra tentokrát putuje na Slovensko, do Bratislavy. A zde jsou pro zajímav... číst celé
13.05.2022
Výsledky slosování o hru "Třináctá komnata"
V průběhu dubna jsme vyhlásili možnost zúčastnit se slosování o hru "Třináctá komnata". Slosování proběhlo počátkem května a zúčastnilo se jej 215 záj... číst celé
Zobrazit všechny články
Slovensko

Další podání na Slovenskou poštu je plánováno na 25. 8. 2022. Uzávěrka objednávek 22. 8. 2022 v 10:00 hod. Pro ceny v eurech přepněte prosím měnu v horním řádku vpravo.

  1. Úvod
  2. Nové knihy
  3. Kuras Benjamin: EpiKuras a jeho epikurejská dobr. bezmasé kuchyně

Kuras Benjamin: EpiKuras a jeho epikurejská dobr. bezmasé kuchyně

nápady, jak přistupovat k bezmasé stravě, abychom prožili ještě další dimenzi zážitků ze stolování, a působit tak blaho sobě i druhým ( 305 str. V5) (vydání Eminent 2015)

Další variantou baklažánu s houbami jsou melanzane con funghi alla bordolese. Podle jména by měly pocházet od Bordeaux, ale já jsem se s nimi ve franc... celý popis
Dostupnost
nová - máme 1 ks
Doporučená cena:
289,00 Kč
269,00 Kč
244,55 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:EM163-P1šeV5-909
EAN kód:9788072814909
Nakladatel:Eminent
Autor:Ku
Barva:še
Hlídat cenu / dostupnost
Bližší informace
Další variantou baklažánu s houbami jsou melanzane con funghi alla bordolese. Podle jména by měly pocházet od Bordeaux, ale já jsem se s nimi ve francouzské kuchyni nikdy nesetkal, znám je jen z italské. Nakulato naplátkované baklažány poválíme v troše hladké mouky a osmahneme v olivovém oleji po jedné straně do hněda. Obrátíme a na osmahlou stranu naložíme nadrobené houby (kromě hříbku se dobře hodí holubinka olivová nebo zelená), trochu strouhanky a strouhaného sýra. Smahneme druhou stranu další čtvrthodinu. Smažíme jich tak několik zároveň a po dosmažení je naskládáme na několik vrstev a pokapeme citronem...
Zboží zařazeno v kategoriích
E-novinky jednou za 14 dnů
při zájmu o zasílání novinek vložte prosím Váš e-mail
Neváhejte se zeptat:
Po-Pá 10-18
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz