Sleva 50 % na antikvariát končí 31.5.! Klikněte a prohlédněte si námi doporučený výběr.
Novinky
13.05.2022
Výsledky slosování o hru "Třináctá komnata"
V průběhu dubna jsme vyhlásili možnost zúčastnit se slosování o hru "Třináctá komnata". Slosování proběhlo počátkem května a zúčastnilo se jej 215 záj... číst celé
29.04.2022
Květnová sleva 50 % na antikvariát je aktivní již od 29. 4.
Květnovou slevu jsme letos spustili již o dva dny dříve, abyste nemuseli čekat na prvomájový svátek. Zlevněných knih je přibližně 3000. Vybírat můžete... číst celé
01.04.2022
Byli jsme nominováni na zlatý Bludný balvan spolku Sisyfos
TENTO ČLÁNEK BYL APRÍL. Ve skutečnosti jsme žádnou cenu nedostali ani jsme nebyli nominováni. Ale vzhledem k jiným nominacím by se tak klidně mohlo st... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.05.2022 E-novinky
Jakých 30 knih z Vodnáře za polovinu přibylo do antikvariátu? | Petr Skořepa: Přírodní stavitelství | Modrý Peter (nová dodávka) - novinky k 13. 5. 2022
Někdo to rád antikvární. Důvodů, proč upřednostňovat antikvární knihy je více. Nejčastější jsou - cena a to, že nová kniha již není dostupná. Ale jsou... číst celé
29.04.2022 E-novinky
E-novinky k 29. 4. 2022
Nenechte se předběhnout - 250 doporučovaných antikvárních knih se slevou 50 % číst celé
19.04.2022 E-novinky
E-novinky k 14. 4. 2022
Třináctá komnata - úžasná hra, kterou nyní můžete dostat zdarma | Zajímavé knihy Ivy Justychové | Jaké mety jsme dosáhli? číst celé
Zobrazit všechny články
Slovensko

Další podání na Slovenskou poštu je plánováno na 9. 6. 2022. Uzávěrka objednávek 6. 6. 2022 v 10:00 hod. Pro ceny v eurech přepněte prosím měnu v horním řádku vpravo.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Jelínek, knihkupectví Hledající, se sídlem Kozácká 11, Praha 10, IČ 12263770, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
E-novinky jednou za 14 dnů
při zájmu o zasílání novinek vložte prosím Váš e-mail
Neváhejte se zeptat:
Po-Pá 10-18
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz