Novinky
27.05.2021
Jaký je smysl života? Koláčové grafy.
Rád bych se podělil o zajímavé výsledky naší ankety a děkuji tímto všem odpovídajícím (celkem vyplnilo dotazník 128 čtenářů). Odpovídající vybírali v... číst celé
10.05.2021
Od 10.5.2021 je otevřeno opět v plném rozsahu
Od 10.5. nás můžete navštívit opět v běžném režimu. Omezení jsou minimální - konkrétně 5 zákazníků najednou v prodejně, k čemuž stejně obvykle nedochá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
03.09.2021 E-novinky
E-novinky k 2. 9. 2021
Lepší než knihovna | Překvapení na festivalu Evolution | "Nebe nebo" - nový počin Petra Neckáře - novinky k 2. 9. 2021 číst celé
02.09.2021 E-novinky
E-novinky k 20. 8. 2021
Sleva na antikvariát pomalu končí | Prostě buďte! | pomozte nám jedním klikem - novinky k 20. 8. 2021 číst celé
06.08.2021 E-novinky
E-novinky k 5. 8. 2021
Srpnová sleva na antikvariát je aktivní (5 nových velkých výkupů) | Modrý Peter (nová dodávka) | Milarepa (dotisk) - novinky k 5. 8. 2021 číst celé
Zobrazit všechny články
Slovensko

Další podání na Slovenskou poštu je plánováno na 7.10.2021. Uzávěrka objednávek 4.10.21 v 10:00 hod. Pro ceny v eurech přepněte prosím měnu v horním řádku vpravo.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Jelínek, knihkupectví Hledající, se sídlem Kozácká 11, Praha 10, IČ 12263770, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
E-novinky jednou za 14 dnů
při zájmu o zasílání novinek vložte prosím Váš e-mail
Neváhejte se zeptat:
Po-Pá 10-18
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz